Tänutunne kui elustiil: Kuidas tänulik olemine muudab meie mõttemaailma ja ellusuhtumist”

Tänamisest. Täna. Iga päev.

Tänulikkus on külluseukse võti. Sa ei saa olla tänulik rohkema eest, kui Sa ei suuda olla tänulik selle vähema eest, mis Sul juba on. Sa ei saa olla tänulik miljoni euro eest, kui Sa ei ole tänulik selle ühe euro eest, mis Sul on. Universum avab ukse läbi tänu. Kui ühele eurole mõeldes tunned puudust, siis oled puudusteadvuses ja lood puudust. Puudus tähendab piirangut. Uks on kinni. Tänulikkus loob küllust. Uks avaneb. Küllus on lõputu.

Kui Sul on lihtne tunda tänu, vaadates kuidas päike sillerdab veemärjal asfaldil või kui Sa tunned tänulikkust märgates vaikset lumesadu, siis lihtsalt ole selles tundes. Sama tunne loob ennast ka teistes olukordades. Tänutunne Sinus hakkab kasvama ja Sul on lihtsam tunda tänu ka iga euro eest, mis Sul on.

Ma ei saanud varem tänutundest aru. Mulle tundus, et ma tänutunde kui vahendi abil manipuleerin universumiga, et midagi saada. Ütlesin endale mõttes, et tänamine ei toimi.

Hakates aga lihtsalt tänama, keskendudes tänule, tundele endas, tänutunne minus kasvas. Tunne tuli sõnade taha ja nüüd taipan, kui imeline on tänutunne. Siiras ja puhas tänu, sest mulle lihtsalt meeldib tänulik olla. Tänulik olemine teeb mulle hea tunde.

Ole tänulik mitte sellepärast, et midagi saada, vaid sellepärast, et Sulle meeldib tänulikkuse tunnet kogeda.

Ma olen südamest tänulik selle taipamise eest🙏

Ma tänan Sind lugemise eest🙏

Ma tänan Sind endas tänutunde äratamise eest 🙏

Similar Posts