Kes ma olen?

Pille Sõrmus


Minust

Tere Sulle! Oled jõudnud minu kodulehele. Kirjeldan siin üht-teist sellest, millega tegelen, mis elu elan ja kuidas saan sinu jaoks olemas olla. 

Minu töö on inimestega. Inimeseks olemine ja inimese olemuse salapära on mind tõmmanud lapsest saadik, mistõttu olen terve elu elu saladusi taga ajanud. Praeguseks olen leidnud, et kõik teed viivad endasse. Endast algab ja lõpeb kõik. See on väga huvitav. 

Kogu mu elu on toonud mind siia, kus ma täna olen.

Mul on teraapiatööks sünnipärased eeldused, mida olen tundma õppinud ja arendanud nii maises kui ka vaimses mõõtmes.

Olen iseenda tööriist, lihvinud oma andeid ja võimeid, õppinud ja uurinud seda, mis on mind huvitanud ja kättesaadav olnud ning kõike seda praktiseerin enda elus ja klienditöös, lähtudes kõrgemast juhatusest.


Minu teekond

Õpingutest ja arenguteekonnast


Minu teekond

Õpingutest ja arenguteekonnast

Nimetan allpool mõned õpingud, kuid mittekatsutava diplomi on andnud elu ja inimesed. Maapealne on õpetajaid täis, vahel on õpetus olnud väga valus. Tähtsaim õppimine on olnud oma sisemise õpetaja leidmine. Mida see tähendab, eks kunagi saan jagada.

Niisiis, väike ülevaade sellest, mis on mind huvitanud ja kuhu olen õppima “sattunud”.

Olen õppinud suhtlemistreeneriks, NLP meistriks ja täiskasvanute koolitajaks. Suhtlemistreenerite väljaõpe muutis 2005. aastal mu elu. NLP andis praktilised tööriistad enda juhtimiseks. Koolitajate väljaõpe aitas mõtestada tööd gruppidega.

Lõpetasin Tartu Ülikooli loodusainete ja terviseõpetuse õpetaja erialal ning hiljem haridusinnovatsiooni magistriõppe. Õpetaja ja haridusjuhi töö on olnud põnev aeg ja õpetanud palju nii enda, teiste inimeste kui ka organisatsioonikultuuri kohta. Leidsin enda jaoks waldorfpedagoogika ja süvenesin antroposoofiasse, mis kirjeldab minu jaoks suurema osa elu tõdesid.

Aga, aeg on muutunud ja uued tõed on enda avastada. Kui varasemalt sai inimene toetuda välistele õpetustele ja õpetajatele, siis tänapäeva inimese ülesanne on leida õpetaja seestpoolt. Minu missioon on toetada teistel nende enda Mina leidmist.

Terve lapsepõlve ja kooliaja oli mul pidevalt tunne, et midagi on veel… Niisiis ülikoolis õppisin keemiat, tasakaaluks otsisin alkeemiat. 

Sattusin 2000. aastal psühholoogi juurde, kes tutvustas mulle väikseid meditatsiooniharjutusi. See oli äratundmine, millest algas teadlik vaimne areng. Hiljem olen uuesti kontakti saanud annetega, mille lapsena lukku panin. 

Meditatsiooniõpetajaks ja OSHO aktiivsete meditatsioonide® juhendajaks õppimine oli mu arengu kiirendus, vabastades palju blokeeringuid keha- ja alateadvuse tasandist ning viies mu sügavale vaikusesse.

Olen õppinud energeetilist tervendamist, kinesioloogiat, Reikit, EFTd, hüpnoosi ning teisi keha- ja energiapraktikaid ja -teraapiad ning kasutan neid vastavalt sisemisele juhatusele.

Joonistamisteraapiad, eriti neurograafika on võimaldab energiamaailma nähtavaks muuta. Olen osalenud mitmetel neurograafika kursustel, kuid baasilist haridust omandan meetodi looja Pavel Piskarevi juhendamisel.

Põnev avastus on olnud Human Design, mis ühendab esoteerika ja eksoteerika, andes hämmastavalt täpse individuaalse kirjelduse. Disaini järgi olen ma Projektor, mis tähendab juhendaja, nõustaja olemust. Lisaks huvitav nüanss, et ainukese kanali, mis mu disainis on aktiveeritud (26-44) värav 26.5 on Human Designi esmakirjeldaja Ra Uru Hu sõnul loodud Human Designi olemuse hoomamiseks.
Minu haridus pärineb Rahvusvahelisest Human Designi Koolist.

Õppisin Konstellatsioonide ja Trauma Integreerimise väljaõppes ja süsteemset pedagoogikat Eesti Konstellatsioonide Instituudis. Olen konstellöör. Eks on olnud õpinguid veel.

Eks on olnud õpinguid veel. Üha rohkem tuleb õpetust seestpoolt.

Tunnistused ja sertifikaadid


Tagasiside

Mida kliendid räägivad

“Pille poolt organiseeritud OSHO meditatsioonid annavad alati positiivse ja hea energia”

Natalia L.

Meditatsioon ja Human Design

“Pille on tõeline ekspert oma valdkonnas. Tema lähenemine on ainulaadne ja tema teadmised on sügavad. Mulle meeldib tema siirus ja pühendumus!”

Liisa D.

Meditatsioon ja Human Design

“Ma käiksin kogu raha eest aktiivseid meditatsioon tegemas!! See oli nii vägev kogemus!”

KÄTLIN K.

Meditatsioon

“Tuleks lihtsalt Sind kuulama. Vahet pole, mis teemaks on, Sina oskad kõik vestlused põnevaks muuta.”

KARIN r.

Meditatsioon, Human Design ja Teraapia

Kirjuta oma heast kogemusest SIIA