Lahtilaskmine

Elude jooksul oleme kogunud endale uskumusi, kogemusi, mälestusi. Inimesed, kellega oleme kohtunud ja toimunud sündmused, on jätnud meisse jälje. Oleme sellega harjunud ja ei märkagi, et hoiame kinni millestki, mis meid takistab või ikka veel kanname rasket koormat, mis võib-olla ei kuulugi meile.

Hoides kinni millestki, käime ringi nagu nõiametsas, leidmata väljapääsu. Nii kaua kuni keerutame mingite olukordade ümber, kestavad ka need olukorrad. Kui seda näeme, saame otsustada mittevajalikust loobuda. Meis kõigis on see jõud.

Kui me ei taipa vahepeal tuba koristada, siis meie tuppa koguneb asju, tolmu, mustust. Samamoodi tuleb koristada ennast, et energia saaks vabalt liikuda.

Koormad, mida kanname, uskumused, millest ikka veel kinni hoiame, iseloomuomadused, millega ennast õigustame, tööd-tegemised, millega identifitseerume, tunnetesõltuvus jms koormus tekitavad häireid ja energeetilisi ummikuid, nii et me kaotame oma suuna.

Alles siis, kui Sa muudad oma sisemist energiat, muutub väline maailm. Soovitu ja rohkem veel ilmutab ennast ise, kui loome sellele koha.

Lahtilaskmine aitab meil alistuda jumalikule juhtimisele, tunda suuremat kooskõla oma hingega ja lubada kergelt eluvoolus liikuda.

Lahtilaskmine ja lubamine vabastab teadvuse ahelatest. Nagu liblikas peos, kes rabeleb ja otsib väljapääsu, võid oma peopesa lihtsalt avada.

Similar Posts